Нарежете стари тениски на квадратчета и ги дръжте под ръка за прах.

Нарежете стари тениски на квадратчета и ги дръжте под ръка за прах.

Сара:

Обичам да правя повечето си собствени решения за почистване, защото е по -евтино и по -лесно от това да ги купувам през цялото време. Получих повечето рецепти от Зеления моп, който е услуга за почистване на зелено в DC. Купих няколко бутилки със спрей от Target, за да държа решенията. По принцип имам изцяло почистващ препарат за почистване и почистващо средство за вана/плочки, но понякога просто използвам малко разреден оцет. Мирише малко силен, но е супер ефективен.

Ако купувам продукт, харесвам метод и марки от седми поколение. И аз обожавам този хидрозолен спрей от лавандула от лавандула Pelindaba. Това е нещо скъпо, затова го използвам пестеливо и правя бутилка изминала цяла година.

Единственото нещо, което не можах да разбера до преди около 2 седмици, беше как да се праши, без да използва нещо като залог. Отговорът> изглежда са кърпи от микрофибър. Прахът се вкопчва в тях без използването на какъвто и да е продукт и те са миещи се и се използва за многократна употреба. Гледам в моп от микрофибър за почистване на подове от твърда дървесина, което мисля, че ще бъде много по -добре от използването на обикновен моп, който става вид на юки.

amelia

трите Големите играчи (за мен) са Bon Ami Powder, дестилиран бял оцет и Borax. Използвам Bon AMI за почистване на душа, мивки и водни тела, както и кухненски плотове на места, в които съм живял, където са били по-светъл цвят и са се оцветени. Освен това работи върху обезцветяването, което можете да получите в саксии и тигани от неръждаема стомана. Използвам смес от половин кофа или толкова топла вода, 1/2-1 С оцет и 1/3-1/2 С Боракс за почистване на тоалетни и мотиви. Оцетът нарязва мръсотията, докато Borax омекотява водата малко. Забележка: Според уебсайта на Bon Ami, те наскоро промениха формулировката си. Не съм пробвал новата версия, но може би си струва да гугъл отговорите, преди да я изпробвам! Надявам се, че е също толкова добър.

За сапун за чинии използвам седмо поколение и намирам, че е напълно способен да реже мазнина. Някои други естествени марки, които опитах, не изглеждаха достатъчно концентрирани. Нямам съдомиялна машина, така че не мога да говоря с това.

За пране бях много доволен от концентрирана течност от седмо поколение и с цитрусов прах на Biokleen All-Temp. Поддържам сапуна на Fels Naptha Bar, за да се втрива в петна – много полезно (но имам и петна за петна за трудните неща). Опитах се да си направя собствен препарат за пране, следвайки изпитана и истинска рецепта, от сода за миене, боракс и фелс Naptha, но изглежда, че не ми чисти дрехите, независимо какво направих (допълнително накисване и т.н.).

За прозорците и огледалата използвам почистващо средство за стъкло без амоняк Biokleen. Не се изпарява толкова бързо, колкото нещата от типа на Windex, така че очаквайте да се търкате за по-дълго. Но винаги съм бил доволен от резултатите. Аз също използвах концентрирания всецелен почистващ препарат на Biokleen, който се предлагаше в лилав контейнер (беше цитрусови плодове) за общи неща като подове за измиване. Не мисля, че го правят вече и аз се преместих във всички оцет/боракс за това, но предполагам, че новият им общ почистващ препарат е все още солиден. Техният ензимен препарат за почистване винаги е работил и за мен.

оцетът е добър при рязане на мухъл, така че можете да го излеете с пълна сила надолу и т.н. Въпреки това, аз живеех на място, което имаше проблеми с плесен, и аз в крайна сметка се върнах към белина – истински стерилизатор.

График за почистване

erin:

Обичам да почиствам малко всеки ден, така че бъркотията ми никога не излиза извън контрол. Спестява ми да се налага да се справям с един масивен ден на почистване и къщата ми обикновено винаги изглежда представена за неочаквани посетители. 🙂

Някои от задачите, които правя ежедневно, са: Направете леглото, управлявайте претрупването, сортирайте пощата и изхвърляйте нежелана поща, чисти, докато готвя (което означава избърсване на плотове, почистване на разливи, докато те са свежи , измиване на чиниите, изхвърляне на съставки) и пометете кухненския под (въпреки че кучето ми обикновено се справя с по-голямата част от този процес на почистване за мен). Всяка седмица се уверявам, че почиствам тоалетните, душ и мивки, прах и сменям чаршафите си.

Кухнята

Мария:

Когато животът ви дава лимони! Моят съвет за кухненски мивки:

използваме тон лимони в къщата ми. Вместо незабавно компостиране на соковите кори, ги използвам за почистване на кухненската ми мивка от неръждаема стомана. Разтривам употребяван лимон половина в басейна на греха, след което да се изплакна бързо. За почистване на тежко натоварване добавям малко груба сол. Остатъчните масла и кожи от лимона поддържат мивката лъскава, чиста и миришеща страхотно!

rochel:

Имам добър съвет за миене на ястието:

омраза Пръстване на тенджери и тигани, за да свалите храна? Веднага след готвенето, сварете няколко чаши вода в чайник и изсипете в саксия, оставете го да се накисне по време на храненето си. Докато приключите с яденето, цялата осезаема храна трябва да изплакне веднага.

Намалете, повторно използвайте, рециклирайте!

beth:

Използвайте материали за многократна употреба Подобно на памучните измивания и избирайте естествени четки за четина вместо гъби от супермаркети, които продължават само няколко употреби. Нарежете стари тениски на площади и ги дръжте под ръка за прах.

Магазин по-интелигентен. Поздравявам онези марки, които полагат усилия да използват екологични съставки в своите продукти, но като потребители трябва да знаем какво да търсим. Само защото даден продукт се предлага като „зелен“, не винаги означава, че е така. Прочетете опаковката на продуктите и потърсете някои ключови думи като нетоксични, биоразградими, без хлор, без фосфати, растително масло, без аромат и без багрила.

eileen

като Мама на три, знам колко бързо растат от чорапи. И нищо не вдига прах като стар чорап. И така, изобщо не чувствам вина за превръщането на прерасналите чорапи на децата ми в малки прахове. Помага на пробиването на чекмеджетата на скрина им и ми помага да почистя къщата. 🙂

Liz:

-Използвайте парцали за многократна употреба (или разкъсани стари тениски) вместо хартиени кърпи за почистване. Използвам кърпи от микрофибър и те са страхотни. – Използвайте сода за хляб като средство за почистване (като комета). Можете да го поставите в пармезан от неръждаема стомана, за да улесните раздаването. – 1,5 ч. Л. Кастилски сапун + 3 TS Белият оцет + 4 чаши водата е чудесен по -чист – чисти подове с парцали вместо за еднократна употреба

мелиса:

повторно използване: Запазете стари четки за зъби за почистване на трудно достигане до петна; Износените тениски, чорапи и бельо правят страхотни парцали за почистване.

Не се страхувайте да използвате малко мазнини от лакът – понякога зелените почистващи препарати имат по -малко от суровите химикали (които наистина не искате да дишате), за да свършите работата за вас – това е добре , Допълнителното почистване е чудесен начин да влезете в малко допълнителна физическа активност.

Превенция: свалете обувките си на вратата, за да избегнете проследяване на мръсотия и химикали в жилищното си пространство; Чисти разливи и други бъркотии веднага, за да се избегне оцветяване или залепване.

МИКРОФИБЪРНИ ПЛАТИ са чудесни за прах, не се изискват аерозолни спрейове!

Не губете вода – изключете кранчето, докато почиствате мивката или душ; Пуснете съдомиялната машина и пералнята с пълни товари.

Marie-France:

Нямам много трикове, които са „зелени“, с изключение на този, който получих от майка ми : Използвайте стари тениски, фланелни чаршафи и пижами и т.н. Винаги съм виждал майка ми да прави това, но никога не съм имала лично, докато чифт мои фланелни PJ не разкъсат. Реших, защо не? Просто измийте първо, след това изрежете по шевовете и се опитайте да ги държите на доста квадратни парчета, отидете точно тук размерът може да варира между кърпа за миене и кърпа за ръце. Когато почиствам целия си апартамент, използвам групата, която имам, обикновено с почистващ препарат (сигурен съм, че бих могъл да направя по -зелено там), а след това да ги измия всички в един и същи товар.

Вторият ми „трик“ е почти никога да не използвам сушилнята. Просто планирайте напред, така че да не миете всичките си дрехи, без да носите нищо друго на следващия ден. Имам доста малък апартамент и все пак успявам да намеря място за двете си стелажи за сушене.

Накрая запазвам всякакъв вид боклук поща или лист за печат, който все още е празен от едната страна, и ги използвам за отпечатване на неща, където няма значение какъв е гърбът като рецепти (гърбовете няма да се сблъскат с нищо Когато се залепи в бележника или поставете ясни пластмасови листове в свързващо вещество) или лекции или изпити за практика, когато уча. Това може да не е почистване само по себе си, повече организиране.

Организирайте

Кейт:

Живот в Сан Франциско, максимизирането на нашето пространство е голямо предизвикателство за мен И гаджето ми. Ето няколко от любимите ми трикове:

Вместо да имаме кабинет за подаване, ние имаме финансови свързващи вещества-типични свързващи вещества с три пръстена, които намирате в магазин за предлагане на офис или разнообразие. Всяка категория – Медицински сметки/Копели, Информация за студентски заем, акаунти за кредитни карти и т.н. – има собствен раздел в свързващото вещество (обозначено с разделител с разделител). Обикновено поддържаме финансови документи около пет години или повече; Свързващото вещество е много по-привлекателна (и спестяваща пространство) вариант от съхраняването на документите в кутия, в чекмедже и т.н. Благодарение на недостига на пространството на шкафа, ние си позволяваме само да си купим един (или два) разновидности от всякакъв вид суха стока наведнъж – това включва зърнени култури, бисквити, пасти и хазащи храни. Въпреки че понякога бихме искали да имаме по -голямо разнообразие от закуски и зърнени култури, наличието само на един тип поддръжка предотвратява застоя и ни мотивира да довършим каквато и да е храна – по този начин можем да преминем към нещо различно! Като мотиватор да перая поне веднъж седмично, приятелят ми има точно една седмица бельо и двойки чорапи. (Аз, за съжаление, не съм се ангажирал с минимализма – скоро!) Неделя е нашият ден за почистване. Ще се справя с какви ястия са мръсни и ще хвърля в прането, докато Аарон получава банята и вакуумите. We clean the fridge together 🙂 As commonsense as it sounds, having a set day and general time to do household chores ensures that those tasks actually get done.

Sabrina:

Нашият килер за бельо е в банята. Имам кърпи за ръка и лице в най-високия рафт, който виждате (чаршафи и бонус кърпи за плаж са извън снимката по-горе), след това ежедневните ни кърпи, след това кърпи за гости се навиха. Кърпите за гости са изключително големи и о, толкова съжителство.

Не знаех къде да сложа сешоара си, така че окачих кука на лявата стена на килера, където имахме някакво бонус пространство. Остава извън пътя. Добавихме кошници, за да използваме това малко допълнително пространство вдясно. Моята изправена коса и кърлинг желязо са в долната кошница, след това всички други инструменти за коса, след това различни тоалетни принадлежности и накрая в горната кошница имаме всички неща за пътуване на съпруга ми.

В долната част на килера е кофа, пълна с всички запаси за почистване на банята. Под нашата мивка имаме своя лосион (твърде голям, за да се побере навсякъде другаде), моя грим и всички наши бонус тоалетни принадлежности, когато изтече.

***

ahhhhhh. Няма нищо като чист гардероб за бельо !!!

Още публикации от Kath:

на път за остров Балд Хед! Това е уикендът на 58 -ия рожден ден на майка ми, а оригиналните четири се събират за тържество. Тортата, покрита с масло, е в багажника !!!!

Kanz реши да остане вкъщи [въпреки че изпраща пожеланията си за рожден ден!], А Мат на Ларбс е в Индия в пътуване с MBA!

Напуснах Cville рано тази сутрин и потеглих 3 часа до Хилсбъро, където се заредих в Buick на моите родители за вторите 3 часа шофиране. Обичайте да сме на задната седалка !!

хапнахме обяд на пътя.

Направих сандвичи с яйца + сирене за мама и мен на Cville Crunch [татко отказа вместо плодове и кисело мляко] Това е толкова лесен сандвич.

ястие от ябълки

и диетична бреза бира – родителите ми винаги имат страхотен избор от безалкохолни напитки, така че имам една няколко пъти, когато посещавам. Обичайте всичко, свързано с коренната бира!

Намирам се за гладен на всеки 2 часа в наши дни. Закусвах се на пътека микс при возенето надолу и отново само преди малко. Този вид – таралежът – е друг от селекцията, който идва в Опенски. Абсолютно обичах изсушените смокини и техните хрупкави семена и шам -фъстък (които не трябваше да се пукнах!) Вътре. ; Опитах се да прочета някакво четене, но не стигнах много далеч с постоянни въпроси от майка ми 🙂 Моят приятел Мередит ми даде любимата си книга, но трябва да кажа, че е трудно да се съсредоточа върху по -стария стил на писане!

Три наздравици за всеки, който идентифицира тъканта на моята отметка!

Пропуснахме ферибота от 17:00, но имахме достатъчно време за 6 -те години, за да се настани в люлеещи се столове. Имаме толкова късмет с това хубаво време!

Nevering Hunger призовава за закуска, която донесох от вкъщи [също от Opensky!] Солен карамел 479 пуканки!

Въпреки че това развълнува птиците!

и мама.

Току -що пристигнахме навреме за разходка на Марш, а цените трябва да пристигнат в 19:00 Фери преди вечеря.

Още публикации от Kath:

Прекарах сутринта с Jing Project, правейки видеоклипове в Google. Кой знаеше, че екранизирането е безплатно и лесно!? Благодаря много на тези, които посочиха това. Имам поредица от 5 епизода по пътя – и още идеи за други неща, които бих могъл да направя!

Nerd Kerf Епизод I: Gmail

Включително теми, лаборатории и множество входящи кутии (малко повтарящи се от вчера). Ако искате да го гледате по -голямо, ето URL адресът: Nerd Kerf – Gmail I.

[Надявам се, че това вгради… ако не. Щракнете върху връзката по -горе. И ако видеото спре да работи, това означава, че вие момчета сте разбили честотната лента за ScreenCast.com. Съжалявам и за това, ако се случи!]

Чувствам се малко под времето днес. Вид кихане и главоболие. Надявам се, че не съм болен! Реших да се възползвам от тази възможност да пия невероятна трева – Джена се кълне в нея като имунен и енергиен усилвател. Смесих шоколадовия прах с около половин чаша обезмаслено мляко и вода.

За обяд направих сандвич с пиле + хумус. Sabra прави най -добрия сандвич! На хляба на Дакота с ~ 2 с. Л. Сабра, обръснати пилешки гърди, горчица и спанак –

плюс оградена круша

трябваше да ям бързо, защото съм на път да се уинтроп рано до Вземете тест за туберкулоза за моя диетичен стаж 👿

след това клас.

След това градинарство и някаква форма на тренировка на TBD.

Вижте всички за вечеря. < /p>

Лятна решетка ‘

сьомга + аспержи

пържоли + царевица

с крема сирене червен пипер тиквички

рано Планинска сол разтриване на пилето

със салата с горещ мед киноа, която е рецепта при изработката!

плюс вкусен ранен планински шардоне! Вземете 15% отстъпка от поръчката си с кода Katheats15!

Новият басейн на Birch + Beach Poncho

Новият Poncho на Birch е тук и е толкова сладък !! Обичам, че той може да го носи като кърпа. Освен това прави променящата се пелена след Swim възможно най-скромна.

Това е малко дълго/голямо за него, но той ще прерасне в него!

Наистина искам втори носим Един от себе си, когато моята се нуждае от измиване и аз обичам този. (Трябва да го погледнеш само за снимката на коте-хъс!)

Най-накрая подрязахме косата на брезата!

беше толкова дълго, колкото моето, когато тя беше мокро !! За разлика от по -големия си брат, Бърч не ми хвърли око, когато направихме облицовката в неговия делект и някакво Peppa Pig на телефона на Томас. (Mazen, от друга страна, има нервни окончания в косата си, защото крещи с всеки снайп – все още го прави!) За щастие къдравата коса е прощаваща, така че не трябваше да съм перфектен.

Много по -хладно за него това лято!

Monticello Trail Hike

Mazen беше в Южна Каролина в езерото на дядо си езерото миналата седмица, така че Бърза и аз трябва да направим някакво приключение.

Contents